Inbetweens gordijnen op maat?

Waarom kiezen voor inbetweens? De keuze is natuurlijk voor de juiste raam decoratie heel persoonlijk. Maar als experts helpen we je graag met enkele tips op het gebied van overgordijnen inbetweens en vitrage.

Een inbetween gordijnen is een goede optie als je die stof van overgordijnen te dik of te zwaar vindt en vitrage te transparant. Omdat je wel beschermd wil worden tegen inkijk en de felle zon. De stof van inbetween is voller dan vitrage en ze bieden je privacy maar ze nemen het zicht niet volledig weg. Je heeft geen inkijk maar wanneer het buiten donker is kan je wel schaduwbeelden zien. Wil je je ramen volledig verduisteren dan zijn overgordijnen of andere soort raamdecoratie zoals verduisterende rolgordijnen of jaloezie├źn een betere optie voor je. Wil je een lichte en transparante stof als raamdecoratie dan zijn inbetweens gordijnen waarschijnlijk iets voor je.

Wat is het verschil tussen inbetween en vitrage?

Inbetween gordijnen zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen normale gordijnen en vitrage zitten. Zij zijn wel transparant, maar door een dikkere weving en draad is de stof voller hierdoor worden het gordijnen waar je wel door naar buiten kunt kijken, maar niet binnen.

Kun je door inbetween gordijnen heen kijken?

Inbetween gordijnen zijn gordijnen waar je wel doorheen naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen dat maakt inbetweens ook speciaal. Ze zitten qua stofdikte tussen overgordijnen en vitrage in en daarmee lichtdoorlatend zonder inkijk. Let wel op als er avonds thuis licht brandt kunnen voorbijgangers schaduwbeeld zien.

Kan je inbetweens wassen?

Inbetweens kan je zeker wassen en dat kan je zelf prima doen. Inbetweens wassen kan het beste op 20 graden. Gebruik bij gekleurde inbetweens gekleurde wasmiddel en voor witte inbetweens witte wasmiddel. Zo voorkom je het verbleken van je gordijnen.

Extra tips zet het raam open waarvoor je het gordijn hangt zo droogt het gordijn sneller.

3 Voordelen van inbetweens

  1. Je kan naar buiten kijken maar voorbijgangers kunnen niet van buiten af naar binnen kijken
  2. Ze bieden privacy maar ze nemen je niet volledig weg aan het zicht
  3. Qua stofdikte tussen overgordijnen en vitrage

Nadeel

Als buiten donker is en binnen licht brandt dan kunnen voorbijgangers schaduwbeeld zien dus als je beweegt dan zien ze dat je thuis bent.

Bestel hier je inbetweens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *